ΕΠΑΝΕΚ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στην προσπάθειά μας να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο της φιλοξενίας ώστε να απολαμβάνετε πάντα μια άψογη διαμονή, έχουμε εντάξει στις υπηρεσίες μας συνεργασίες με επαγγελματίες στο χώρο των outdoor δραστηριοτήτων που καλύπτουν με συνέπεια και ασφάλεια μια τεράστια γκάμα από extreme sport και άλλα.

Το rafting είναι από τα πλέον διαδεδομένα extreme sports, ικανό να  προσφέρει συγκινήσεις και πολλές φορές εκρήξεις αδρεναλίνης. Δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και γι’ αυτό οι διαδρομές είναι  κλιμακωτής δυσκολίας για να αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμα και για αρχάριους.

Το canyoning αποτελεί την κορυφή όλων των δραστηριοτήτων συνδυάζοντας 3 μοναδικές δραστηριότητες: πεζοπορία σε άγριο τοπίο, κολύμπι σε ποταμό και κατάβαση σε κατακόρυφο βράχο καταρράκτη με ειδικό εξοπλισμό. Το κολύμπι σε δροσερά νερά, το δέος του ύψους, η αναρρίχηση μέσα από τεράστιους, κατακόρυφους βράχους και στενά περάσματα καθώς και η επιβλητική ομορφιά της χαράδρας κάνουν το cannyoning το απόλυτο extreme sport.

Για όσους ο ουρανός είναι η υπέρτατη πρόκληση, το parapente είναι το πιο εύκολο και προσιτό από πλευράς δυσκολίας εκμάθησης, χειρισμού, μεταφοράς και κόστους από τα αεραθλήματα και απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ταχύτητα του ανέμου και την αίσθηση της απόλυτης αυτονομίας που προσφέρει η πτήση. Πρόκειται για μία ελαφριά πτητική συσκευή που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και δίνει τη δυνατότητα μετά από λίγα μόλις μαθήματα να πετάξετε στους ουρανούς με μοναδική συντροφιά τα πουλιά και τον άνεμο. Η περιοχή προσφέρει εναλλακτικά σημεία απογείωσης, κατάλληλες συνθήκες ανεμοπορίας και ενδιαφέρουσες πτήσεις με μεγάλη υψομετρική διαφορά και εκπληκτική θέα.

‘Eάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία, δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε μαθήματα parapente ή απλά δεν θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο της πτήσης μπορείτε να πετάξετε με διθέσιο τύπο πλαγιάς του οποίου το χειρισμό θα αναλάβει έμπειρος πιλότος.

Οργανώστε σήμερα την εκδρομή σας στα Ιωάννινα συμπεριλαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.