ΕΠΑΝΕΚ

GOLDEN SPA

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ

Η ξεχωριστή εμπειρία ενός πολυτελούς Spa προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία στο τέλος μιας υπέροχης διαμονής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Spa, έχουμε φροντίσει για την απόλυτη προσωπική υγιεινή σας και διακριτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας ή της χρήσης σάουνας, χαμάμ και ατμομασάζ. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν απομονωμένα αποδυτήρια που εξυπηρετούν τους πελάτες του Spa ενώ κάθε θεραπεία εξασφαλίζει την αποκλειστική χρήση του χώρου προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ιδιωτικότητα.

Tο μασάζ βοηθά:
Στη βελτίωση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας.
Προσδίδει υγιή λάμψη στο δέρμα
Αυξάνει την ενέργεια
Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του Golden Spa.

Οι θεραπείες του Golden Spa

Χαλαρωτικό μασάζ

Διάρκεια: 30' | 45' Ι 60' κάθε συνεδρία

Απαραίτητο κάθε στιγμή!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα, καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Αθλητικό μασάζ

30' | 45' | 60'

Η λύση σε μικροτραυματισμούς!

Ένα είδος θεραπείας που στόχο έχει να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τους μύες από την ένταση και το στρες. Η ρυθμική πίεση ποικίλων μαλάξεων αποβάλλει το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί και θεραπεύει τραυματισμούς μαλακών μορίων. Προωθεί την ευελιξία, μειώνει την κούραση, βελτιώνει την αντοχή και προετοιμάζει το σώμα και το μυαλό για τη βέλτιστη απόδοση στην άσκηση.

Μασάζ πλάτης

30' | 45' | 60'

Αποτελεσματική ανακούφιση!

Το back massage ή αλλιώς μασάζ πλάτης αφιερώνει όλο το χρόνο της μάλαξης στα σημεία της μέσης, παρασπονδυλικά, στις ωμοπλάτες και στον αυχένα, έχοντας ως απώτερο σκοπό να λύσει οποιονδήποτε μυϊκό σπασμό δουλεύοντας στις περιοχές που υπάρχει πόνος και πιάσιμο στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Μασάζ κεφαλής και προσώπου

30'

Αναζωογόνηση & ενέργεια!

Αναζωογονητικό μασάζ στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής, με ειδικές πιέσεις που χαλαρώνουν, ξεκουράζουν και αποβάλλουν τα σημάδια της κούρασης. Πρόκειται για μία τεχνική μέθοδο μασάζ που χρησιμοποιεί ήπιες κινήσεις και καταπολεμά τα συμπτώματα της έντασης και του πονοκέφαλου, μειώνει το στρες, προωθεί τη χαλάρωση, βελτιώνει την κυκλοφορία και ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού. Η συνεδρία ολοκληρώνεται με μασάζ στο πρόσωπο, που θα χαλαρώσει τους μύες του προσώπου, προσφέροντας έτσι αναζωογόνηση, ανάπλαση και λάμψη.

Golden Sauna

Η σάουνα του Golden Spa είναι υψηλής ποιότητας με χωρητικότητα έως 4 άτομα. Η χρήση της μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, βοηθά στην αποφυγή ιώσεων και κρυολογημάτων, βοηθάει στην υγεία της επιδερμίδας, διευκολύνει τον ύπνο, αποτοξινώνει. Η χρήση της σάουνας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Golden Ατμομασάζ

Η πισίνα-ατμομασάζ είναι μια ιδιαίτερη πρόταση χαλάρωσης που προτείνει το ξενοδοχείο μας για όσους είχαν μια κουραστική μέρα στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι φυσαλίδες ατμού υπό πίεση χαλαρώνουν τους μυς του σώματος προσφέροντας μια απερίγραπτη αίσθηση χαλάρωσης που σε συνδυασμό με το ζεστό νερό αποτελούν την ιδανική ατμοθεραπεία.

Golden Hamam

Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες του hammam του Golden Spa και αποκτήστε ένα πιο λείο, απαλότερο και υγιές δέρμα, καθώς προκαλεί εφίδρωση, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.  Η καλή επίδραση του χαμάμ στον οργανισμό έγκειται στην προαγωγή της νευρομυϊκής χαλάρωσης με την αύξηση της αιμάτωσης. Έχει αποδειχθεί πως το χαμάμ είναι ευεργετικό για άτομα που υποφέρουν από παθήσεις ύπνου, ξηροδερμία, μυϊκή δυσκαμψία καθώς και για άτομα που είναι ευαίσθητα στις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας.

Δείτε όλα τα προγράμματα SPA που προσφέρονται στο ξενοδοχείο μας