ΕΠΑΝΕΚ

COVID-19

Αγαπητέ επισκέπτη,

Κατανοούμε ότι η πρώτη σας προτεραιότητα πριν από την κράτηση ενός δωματίου είναι η υγεία και η ευημερία σας. Στο Hotel Golden Suites & Spa το θέτουμε επίσης ως προτεραιότητά μας. Αυτές τις μέρες ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οπότε παρακαλώ να είστε βέβαιοι ότι έχουμε λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας στο Hotel Golden Suites & Spa δεν θα σας επιφορτίσει με ανησυχίες σχετικά με την υγιεινή ή την καθαριότητα.

Σας ζητάμε επίσης να μας υποστηρίξετε στη διαδικασία για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων εξάπλωσης του Coronavirus. Διαβάστε παρακάτω για τα μέτρα τα οποία έχουμε λάβει κατά της εξάπλωσης του Covid-19 στο ξενοδοχείο μας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Hotel Golden Suites & Spa όπου μπορείτε να νιώσετε άνετα, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας.

 

Απολύμανση:

Σταθμοί απολύμανσης χεριών με εγκεκριμένα αντισηπτικά είναι διαθέσιμοι σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος. Όλος ο εξοπλισμός, όπως μηχανές πληρωμής με πιστωτική κάρτα, στυλό κ.λπ. απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. Τα συστήματα κλιματισμού και παροχής αέρα καθαρού αέρα απολυμαίνονται με συγκεκριμένα απολυμαντικά προϊόντα COVID.

Σουίτες:

Όλες οι σουίτες καθαρίζονται καθημερινά χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα προϊόντα απολύμανσης COVID-19, με ιδιαίτερη προσοχή σε αντικείμενα που αγγίζονται συχνά. Κάθε δωμάτιο που έχει καθαριστεί καλά θα έχει μια σφραγίδα τοποθετημένη στην πόρτα της εισόδου για να δώσει στους φιλοξενούμενους μας πλήρη ηρεμία ότι είναι οι πρώτοι που έχουν εισέλθει στο δωμάτιο μετά το καθάρισμα. Όλες οι πληροφορίες του ξενοδοχείου (συμπεριλαμβανομένου του μενού υπηρεσίας δωματίου) θα είναι ψηφιακές στις τηλεοράσεις του δωματίου. Όλα τα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης απολυμαίνονται και τοποθετούνται σε σφραγισμένη τσάντα για να δώσουν στους επισκέπτες μας πλήρη ηρεμία ότι θα είναι οι πρώτοι που έχουν αγγίξει το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μετά την απολύμανση. Για να ελαχιστοποιήσετε την επαφή με το υπνοδωμάτιο σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας, θα ανανεώνουμε το δωμάτιό σας κάθε τέταρτη ημέρα (μετά την τρίτη νύχτα). Εάν επιθυμείτε να αντικατασταθούν οι πετσέτες και τα προϊόντα περιποίησης πριν από αυτήν την ώρα, επικοινωνήστε με την υποδοχή.

SPA

Τα ήδη υψηλού επιπέδου πρότυπα υγιεινής μας στο Golden Spa έχουν βελτιωθεί για να εγγυηθούν την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή. Οι εγκαταστάσεις Golden Spa καθαρίζονται με απολυμαντικά εγκεκριμένα για COVID όλη την ημέρα. Τα κρεβάτια θεραπείας και οι αίθουσες θεραπείας απολυμαίνονται χρησιμοποιώντας απολυμαντικό εγκεκριμένο για COVID μετά από κάθε συνεδρία. Όλες οι παραπάνω ενέργειές μας έχουν σκοπό να σας προσφέρουν μια πολύ χαλαρωτική εμπειρία σε απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία.

Εκπαίδευση προσωπικού

Πριν από το άνοιγμα του ξενοδοχείου, όλη η ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί σχετικά με τη συμμόρφωση και την παρακολούθηση των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας που έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της κυβέρνησης της ΕΛΛΑΔΑΣ. Όλο το προσωπικό μας υπόκειται σε μέτρηση θερμοκρασίας σώματος πριν από κάθε βάρδια. Ένα ειδικό πρωτόκολλο για προμηθευτές που εισέρχονται στο ξενοδοχείο έχει επίσης εφαρμοστεί. Οι παραπάνω οδηγίες θα ενημερώνονται συνεχώς μετά από ανανεώσεις των κανονισμών.