Η Golden στιγμή της ημέρας

Η καθημερινή σωματική άσκηση αποτελεί για πολλούς το ελιξήριο για μια υγιέστατη ζωή. Το γυμναστήριο του Golden Suites & Spa είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής ενώ οι έμπειροι γυμναστές μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο σωστό τρόπο εκγύμνασης του σώματός σας.

Η αίθουσα του γυμναστηρίου 100τμ περιλαμβάνει step machine, ηλεκτρονικό διάδρομο, ηλεκτρονικά ποδήλατα, ηλεκτρονικό αεροϋδραυλικό κωπηλατοεργόμετρο, πάγκους, αλτήρες, βάρη, όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης κ.α. Στο χώρο του γυμναστηρίου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για προγράμματα δυναμικής γυμναστικής όπως aerobics, zumba, pilates, yoga, χορός αλλά και πολεμικές τέχνες Kick Boxing και Tae Kwon Do.

Τα αποδυτήρια του Golden Gym είναι άνετα και εξοπλισμένα με ντουζιέρες με υδομασάζ.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα για προσωπική γυμναστική στο χώρο της σουίτας κάνοντας χρήση της παροχής Personal Training που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Η χρήση του γυμναστηρίου διατίθεται δωρεάν προς όλους τους ενοίκους του ξενοδοχείου ενώ για τα μέλη του Golden Gym υπάρχουν ευέλικτα πακέτα γυμναστικής και οικονομικές προσφορές που μπορούν να καλύψουν κάθε περίπτωση. Τα μέλη του Golden Gym, μέσα από συνδυασμούς πακέτων γυμναστικής μπορούν να κερδίσουν επιπλέον προνόμια όπως χρήση της σάουνας και χαλαρωτικό massage στο χώρο του Golden Spa.


 

View the embedded image gallery online at:
http://goldensuitesandspa.gr/golden-gym#sigProGalleria0b26ea5092

 

 

 

TOP